Kreativni praznici u udruzi mladih Impress

Mladi udruge Impress uvijek su aktivni, dokazuju to i organiziranjem „Kreativnih praznika u Impress-u“
Kreativni praznici održati će se u udruzi Impress i Info Centru Mogućnosti a djeci i mladima nude brojne mogućnosti, tako da će se svatko moći pronaći u nekoj od dostupnih aktivnosti.
U ponedjeljak nas u 16 sati očekuje tjelovježba, a nakon što se izmorimo i potrošimo kalorije imamo zajedničku večer palačinki i tosteva.
U utorak smo aktivni od jutra tako da nas od 10 sati možete pronaći na kreativnim organizacijskim radionicama uz pjesmu.
Srijeda je dan sporta, očekuju nas mali sportski turniri nogometa i košarke, popodne kada malo zahladi, vidimo se od 18:30 sati.
U četvrtak ćemo malo protegnuti noge i prošetati se do izletišta „Vranjevina“ koje smo prošle godine krčili i uređivali. Rano ustajanje jer je polazak već u 8:30 sati kako ne bi hodali po najvećem suncu.
Petak kao kraj radnog tjedna nas očekuje osvježenje! Imamo bitku vodenim balonima, stoga pripremite se! Vidimo se od 17 sati.
U subotu kako je vikend i trebamo odmor pripremamo večer filmova od 18 sati.

Nedjelja nam je dan rezerviran za malo mode, pa pripremamo modne radionice.

Provoditelji aktivnosti su Nikolina, Lara i Goran, vidimo se!

 

Četvrtak, 7.7. U 17 sati ne propustite sastanak svih zainteresiranih roditelja, djece i mladih grada Daruvara i šire gdje svi imaju prilike predložiti aktivnosti koje žele u našoj županiji za ovaj najbolji projekt! Ne kritizirajte, nego se pokrenite zajedno s nama volonterima i učinite zajednicu još boljom, jer svatko može doprinijeti i nama je važan! Očekujemo Vas! Vidimo se!