Međunarodni dan srednjoškolaca II.

Sutra se u Daruvaru održava “Međunarodni dan srednjoškolaca!”. Drugi put u našoj županiji mladi će se okupiti u još većem broju te raspravljati na razne teme i prolaziti korisne radionice pod vodstvom psihologa iz udruge Impress. Ujedno za stručne suradnike škola i predstavnike učenika organiziran je okrugli stol na temu: “Školovanje za budućnost!”. Nisu zaboravljeni ni učenici osnovnih škola koji će prvi puta imati priliku na jednom mjestu upoznati sve srednje škole u županiji.

Ova manifestacija najveći je projekt za učenike s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. U projektu sudjeluje preko 300 učenika sa svojim profesorima, stručnim suradnicima i ravnateljima. Također, u isti su uključene SVE srednje škole u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Glavni cilj ovoga projekta je povećati osviještenost mladih o tome da imaju svoj dan, poboljšati njihovu međusobnu komunikaciju i komunikaciju između njih i profesora, potaknuti ih da aktivno sudjeluju u svojoj zajednici i zajedno rješavaju sve izazove koji se pred njih stavljaju i razvijati zdrav sportski duh među njima. Nositelj projekta je udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu Impress Daruvar, a suorganizatori su Vijeće učenika Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarsko-bilogorska županija.

Ovdje možete vidjeti program za sutrašnju manifestaciju.

08:00 – 08:30 – Akreditiranje sudionika

08:30 – 09:30 – Radionica: “Izazovi srednjoškolaca”

09:30 – 09:50 – Srednjoškolci iz budućnosti

10:00 – 10:30 – Svečani protokol otvorenja “Međunarodnog dana srednjoškolaca”

10:30 – 12:00 – Sportske aktivnosti/Komunikacijske radionice

10:30 – 11:30 – Predstavnici grupa – Izazovi srednjoškolaca

11:30 – 12:30 – Okrugli stol “Školovanje za budućnost” – stručni suradnici, ravnatelji škola i finalni predstavnici srednjoškolaca

12:30 – 13:30 – Predstavljanje srednjih škola putem izložbenog prostora

13:30 – 14:30 – Ručak i evaluacije

15:00 – polazak kućama