29. rujna 2013

Modno-edukativna

Sekcija u kojoj ćete kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, družiti se, zabavljati, stjecati nove prijatelje, kreirati nove događaje i manifestacije, pokretati humanitarne akcije, prema želji napraviti svoje prve modne korake no ono najbitnije: dobiti znanje kako bez obzira na godine, rezultat na vagi ili visini prepoznati ono najbolje u vama. Slijede i profesionalni photosessioni, timski rad te pronalazak stila koji vam najbolje odgovara. Kroz edukaciju polaznike se potiče na disciplinu, inicijativu, toleranciju, odgovornost, povećanje samopoštovanja i samopouzdanja, kritičko mišljenje, ali i efikasno te korisno djelovanje u društvu. Kroz sustav bodovanja polaznici imaju okolinu u kojoj se trud, angažman, poduzetnički duh i odgovornost prema sebi i drugima pozitivno prihvaćaju, okolinu gdje je jasno kako se ništa ne postiže bez odgovornosti i napornog rada. Pri svemu tome primjenjuje se multidisciplinarni pristup kroz koji imate priliku dobiti niz znanja i vještina koje pomažu u svakodnevnom životu.

Edukativne aktivnosti Modne aktivnosti                                              Osnove vještina vođenja                        
Komunikacijske vještine Osnove scenskog nastupa Osnove vođenja vlastitog tima
Pažnja i koncentracija Osnove koordinacije pokreta Podjela uloga u timu
Kreativnost Modne osnove Iniciranje vlastitih projekata
Razvijanje potencijala Osnove photo sessiona Odgovornost za vlastiti tim
Razvoj mnemotehnika- pomoć pri učenju Osnove stylinga Lančana odgovornost
Socijalizacijske radionice Osnove Make-upa Rješavanje sukoba
Dramske aktivnosti Osnove koreografija Preuzimanje inicijative
Testiranje i nadograđivanje svojih sposobnosti kroz stvarne situacije i različite zadatke Sudjelovanje u modnim revijama Osnove koordinacije programa
Savladavanje treme kroz razne zadatke Osnove voditeljskog posla Izrada programa za event
Kritičko mišljenje Izrađivanje vlastitih kreacija Prevencija sukoba
Prezentacijske vještine Opasnosti  na koje mogu naići Stres i načini suočavanja sa stresom
Razvijanje svijesti o međugeneracijskoj solidarnosti Osnove intervjua i objava za medije Prioriteti rješavanja problema

 

Probe i radionice se održavaju tijekom cijele godine u trajanju od 2 školska sata tjedno. Svaka 2 mjeseca formira se ispitna komisija te svaki polaznik dolazi pred žiri i polaže stečeno znanje za pojedini stupanj. Probe i radionice vodi, uz izabrane suvoditelje, predsjednica udruge Tanja Herceg, apsolventiica psihologije na Hrvatskim studijma koja je do sada educirala preko 200 zadovoljnih polaznika. Jednom u dva mjeseca održavaju se roditeljski sastanci kako bismo informirali roditelje o ponašanju djeteta, planiranim projektima i aktivnostima za slijedeće razdoblje. Modno-edukativna sekcija sastoji se od šest stupnjeva, a svaki stupanj više razine mora imati zadovoljen preduvjet položenog stupnja niže razine. Polaznici će za svaki stupanj dobiti diplomu, a istu su dužni čuvati kao dokaz za položenu razinu ukoliko požele pauzirati te nastaviti naknadno s radom ili nastaviti svoj rad u drugoj podružnici. Sve podružnice imaju unificiranu razinu znanja koja se očekuje za pojedini stupanj. Sve probe, radionice i predavanja su prilagođene dinamici i strukturi grupe, a program je prilagođen godinama polaznika. Grupe se formiraju kroz šest stupnjeva prema slijedećim uzrastima:

  • A) 4-6 godina
  • B) 7-11 godina
  • C) 12-14 godina
  • C) 15-29 godina
  • D) 29- 50 godina
  • E) 50 +

 

Projekti i pojedine radionice odvijaju se s polaznicima različitih dobnih skupina kako bi se potaknula međugeneracijska solidarnost.

Živjeti i razvijati beskrajnu raznolikost vidova u kojoj se ljepota u našem svakodnevnom životu javlja je ono što nas oplemenjuje i bezuvjetno pruža životnu radost.