Udruga Impress u Iridi

Irida

Irida

Aktivni volonteri Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“ Daruvar u petak (29.07.2016.) posjetili su Iridu. Tamo su bili u sljedećem sastavu; Tanja Herceg, Nikolina Vojta, Mihaela Idžanovići Karlo Horvat.

Prije svega, članovi udruge direktoru su predstavili najbolji projekt za mlade u Republici Hrvatskoj nagrađen u konkurenciji za nagradu „Charlemagne“ te je kao takav primio priznanje od Martina Schulza, predsjednika Europske unije. Svi članovi udruge ponosni su na taj podvig i to im je bio dodatni motiv da ove godine potegnu još jače i bolje te organiziraju najbolji projekt za mlade u Hrvatskoj

Volontere Udruge Impress dočekao je direktor tvornice, gospodin Zdenko Čoban. Tom prilikom mladi aktivisti direktoru su uručili zahvalnice za pomoć na dvama projektima (Tjedan zdravlja i Međunarodni tjedan mladih). Direktor Iride u ugodnom raspoloženju popio je kavu s predstavnicima Udruge i saslušao što je sve udruga dosad postigla, koje je sve projekte organizirala i koji su daljnji planovi za budućnost. Gospodin Čoban bio je vrlo susretljiv i pohvalio je predani rad, trud, volju i htijenje mladih koji na pozitivan način mijenjaju svoju okolinu. Izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima i zaželio puno uspjeha mladim volonterima. Isto tako, dogovorena je pomoć od strane Iride i ova daruvarska tvornica mladima će donirati ribu i na taj način pomoći će da se mladi ljudi iz 8 zemalja nahrane.

Predsjednica udruge, Tanja Herceg, s ponosom je govorila o pozitivnim rezultatima i granicama koje mladi aktivisti iz udruge svakodnevno pomiču. Izrazila je veliku zahvalnost direktoru Iride, tvrtke koja svake godine pomaže mladima da na što bolji način organiziraju projekt. Tom prigodom gospodinu Čobanu, koji će ove godine u listopadu otići u zasluženu mirovinu, zaželjela sve najbolje u budućnosti i zahvalila mu se u ime svih članova udruge te su mu mladi prisutni na sastanku dodijelili i majicu s logom Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu „Impress“ Daruvar.

Karlo Horvat