29. rujna 2013

Podružnice

Udruga “Impress” je nastala u Daruvaru, no kako su naši članovi mladi ljudi koji mijenjaju svoja prebivališta te odlaze na školovanje u druge gradove pojavila se potreba proširiti udrugu s nekoliko podružnica.

Kao prva takva podružnica oformio se Zagreb u koji većina naših mladih odlazi u srednju školu, na fakultet ili jednostavno raditi. Ujedno Zagreb je podružnica koja jedina u ovom trenutku nudi sve aktivnosti udruge. Stoga mladi mogu započeti određene stvari u Daruvaru te ih dovršiti u Zagrebu i obrnuto.

Daljnjim širenjem dobrog glasa i aktivnosti udruge, u suradnji s „KPD“ Sloga iz Pakraca proširili smo se i na Pakrac, te tamo započeli s određenim aktivnostima koje iz dana u dan privlače sve veći broj zainteresiranih mladih.

Na kraju naša najnovija podružnica, točnije podružnica u osnivanju je Novska. U Novskoj već duže vrijeme naši mladi sudjeluju u aktivnostima POU Novska, te su važan dio „Fashion Day Novska“ manifestacije. Iako u osnivanju već nam se javilo dosta mladih željnih novih iskustava, znanja, druženja i rada kroz sekcije udruge Impress.