• info@udruga-impress.hr
  • URED TEL: +385 (0) 91 9152 621

O NAMA

Tko smo mi? Mali plavi! Mali zeleni! Upoznajmo se!

Mi smo „Impress Daruvar“, udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu. Započeli smo s radom davne 2006. godine kao projekt u sklopu “Hrvatske udruge za kulturu i umjetnost”, a kao samostalna udruga djelujemo od 2009. na području Daruvara, međutim ubrzo smo proširili svoje djelovanje na cijelu Hrvatsku. Naši volonteri dolaze iz različitih dijelova Hrvatske i svijeta te aktivno sudjeluju u radu udruge „ Impress“.

Vizija naše udruge je okupljanje što većeg broja entuzijasta željnih upoznavanja novih ljudi, bavljenje različitim aktivnostima te provođenje kvalitetnog vremena. Kroz brojne aktivnosti formalnog i neformalnog obrazovanja, prikupljanjem novih znanja, vještina i iskustvama želimo promijeniti zajednicu i pomoći svakoj mladoj osobi da ispuni svoj potencijal.

U tome nam pomažu naši volonteri koji su također privučeni željom za novim iskustvima, stvaranjem prilika za pozitivne promjene u svojoj okolini te osobnim razvojem.

Naša misija je okupiti što više mladih ljudi i pozitivno ih usmjeriti prema radu i društvu u kojemu se nalaze. Vjerujemo da radom i željom za osobnim razvojem, svatko može dobiti priliku ostvariti svoje želje i ciljeve u životu.

 

“Mladi su kreativni, veliki, uspješni i sposobni
ako im dopustimo da to budu, ako im dopustimo
učenje iz njihovog vlastitog interesa!
Omogućiti im okolinu koja bez prisile pruža
razvitak veliki je korak u stvaranju
sretnih i sposobnih pojedinaca koji su u
mogućnosti konstruktivno, kvalitetno i
inovativno sudjelovati u
izgradnji društva.”

 

Tanja Herceg, MPsych, PhD studentica, predsjednica udruge