• info@udruga-impress.hr
  • URED TEL: +385 (0) 91 9152 621

Impress – Mjesto gdje djeca ostvaruju svoje potencijale i razvijaju kreativnost

Udruga Impress ponosno pruža podršku djeci i mladima kroz razne aktivnosti i radionice koje im omogućuju izražavanje vlastite kreativnosti, stjecanje novih vještina i razvijanje samopouzdanja. Kroz svoj program, Impress djeci pruža jedinstvenu priliku da budu aktivni sudionici i samostalno iskažu svoje talente i interese.

 

[Radionice i aktivnosti]

Impress je mjesto gdje djeca mogu doći bilo kada od 8 do 20 sati i sudjelovati u raznim radionicama i zabavnim aktivnostima. Naša ponuda obuhvaća širok spektar kreativnih područja poput likovne, glazbene, plesne i kreativne radionice. Djeca su slobodna izabrati radionicu koja ih najviše zanima i u kojoj će moći razvijati svoje vještine i talente.

 

[Uključivanje korisnika]

Naš program temelji se na aktivnom sudjelovanju korisnika. Djeca su pozvana da sami odaberu aktivnosti u kojima žele sudjelovati, te se potiče njihovo kreativno izražavanje i samostalnost. Sudjelovanjem u programu, djeca imaju priliku upoznati nove prijatelje, dijeliti ideje i zajedno stvarati nezaboravne trenutke.

 

[Suradnja s roditeljima i partnerima]

Impress ne samo da pruža podršku djeci, već i njihovim roditeljima. Organiziramo savjetovanja i radionice za roditelje kako bismo im pružili podršku u njihovoj svakodnevnoj roditeljskoj ulozi. Također, partnerstvo s drugim organizacijama omogućuje nam širenje naših aktivnosti i pružanje dodatnih mogućnosti djeci.

 

One thought on “Impress – Mjesto gdje djeca ostvaruju svoje potencijale i razvijaju kreativnost”