• info@udruga-impress.hr
  • URED TEL: +385 (0) 91 9152 621

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Već pune dvije godine naša Kuća Mogućnosti svakodnevno je ispunjena veseljem i smijehom djece i mladih, ali i odraslih različite dobi. Tijekom dvije godine trajanja projekta trudili smo se nuditi aktivnosti koje će zaista svima biti zanimljive i na kojima će naši korisnici moći uživati i pronaći nešto za sebe. Projekt Kuća Mogućnosti predstavlja značajan doprinos zajednici i društvu u cjelini, te ima pozitivan utjecaj na živote djece, mladih i njihovih obitelji.

Naš cilj bio je stvoriti prostor u kojem će se ljudi osjećati kao doma, u kojem će se poticati napredak zajednice otvaranjem različitih tema i diskusija, u kojem će se smišljati nove ideje i stvarati uspomene i sjećanja za cijeli život.

Željeli smo da korisnici postanu kreatori svog slobodnog vremena i da im Kuća Mogućnosti bude mjesto gdje će se u potpunosti prepustiti kreativnosti i razvijanju svojih vještina i talenata kroz različite aktivnosti.

Ovim putem želimo vas pozvati da posjetite našu izložbu fotografija koja se održava 28.9.2022. u predvorju prostora Pučkog otvorenog učilišta Daruvar na adresi Trg kralja Tomislava 14A. Kroz izložbu fotografija želimo vam pokazati što smo sve radili i na koji način smo provodili vrijeme u Kući Mogućnosti protekle dvije godine.

Ulaz na izložbu je BESPLATAN, a svi su dobrodošli!

Vidimo se!

Kuća Mogućnosti projekt je kojeg udruga Impress provodi u partnerstvu s udrugom Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.986.166,00 kuna. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn

One thought on “IZLOŽBA FOTOGRAFIJA”